dissabte, 19 de setembre del 2015

Benvinguda

Aquest és el blog del mòdul Activitats físicoesportives individuals (AFE) del cicle formatiu TAFAE de Silla (València) per al curs 2015-16. L'objectiu d'aquest bloc és fomentar la reflexió i l'actitud crítica en l'alumnat de primer curs. El tractament mercantilista i esportivitzat que freqüentment s'associa a les activitats físiques i esportives resulta totalment oposat a la pedagogia del temps lliure i de l'oci que desitgem. La nostra, és una perspectiva que pretén oferir noves possibilitats i alternatives per a la utilització del temps lliure, de manera que permeta als individus desenvolupar la seua personalitat i creativitat, així com l'adquisició d'hàbits saludables que milloren la seua qualitat de vida. Per aquest motiu resulta evident la necessitat de sensibilitzar els futurs professionals de l'àmbit de l'animació en els temes esmentats.

Amb tot, aquest blog, a més de ser el lloc on trobareu tot allò referit als continguts impartits a AFE, pretén ser una eina docent utilitzada per promoure la reflexió i la crítica. Periòdicament a l'alumnat se li proposarà la lectura de texts o el visionat d'imatges o vídeos, per tal que reflexione i plasme per escrit les seues opinions en base als suggeriments o les qüestions formulades.

Des d´ací vos convide a que participeu amb les vostres aportacions. Espere que la iniciativa contribuïsca a la reflexió, el debat i la comunicació.

    Benvingudes i benvinguts