dimecres, 23 de setembre del 2015

Primeres sensacions...

 http://blocs.xtec.cat/csramonbergada1/files/2013/10/sensacions1.jpg
Aquest blog és un lloc de participació i reflexió que construirem entre totes i tots. Ens agradaria conèixer quines han estat les primeres sensacions que heu tingut a les sessions del mòdul "Activitats físicoesportives individuals". Així mateix, també seran benvigudes totes les idees i tots els suggeriments que desitgeu fer. Animeu-vos a escriure!

6 comentaris:

  1. Pense que el cicle està bé i compartirem molts moments divertis i riades al llarg del curs, el mòdul m´agrada perquè realitzem esports con natació, dansa...

    ResponElimina
  2. La veritat es que el curs es algo completament diferent al que m´esperava, pero les sensacions son bones i el grup esta prou cohesionat. Aixina que, el grup B anem arrasarem! :)

    ResponElimina
  3. Relacionat amb el que parlarem l'altre dia a classe es aquest anunci publicitari que he vist aquest cap de setmana i que et fa reflexionar sobre la manera de com educar,ensenyar o guiar a les persones en certs moments de la vida.
    https://www.youtube.com/watch?v=cNVYQkP-o4A
    L'efecte pigmalió és un dels successos que descriu com la creença que una persona té sobre una altra pot influir en el rendiment d'esta altra persona.

    ResponElimina
  4. Vegeu aquest anunci publicitari relacionat amb el que parlarem l'altre dia a classe,l'he vist aquest cap de setmana i esta relacionat amb que depen de com eduques,ensenyes o guies a la gent tindra uns efectes o altres en les seues vides.
    https://www.youtube.com/watch?v=cNVYQkP-o4A
    L'efecte Pigmalió és un mecanisme pel qual un resultat s'apropa a les expectatives prèvies perquè inconscientment s'ha modificat la conducta perquè així sigui. El nom ve del mite de Pigmalió i la seva estàtua. Segons aquest efecte, una persona espera un resultat concret, que depèn en part d'altres persones o factors externs. La creença que l'obtindrà fa que modifiqui la manera de comportar-se i, llavors, altera aquests factors externs; així, és molt probable que acabi succeint en contra de les possibilitats inicials.

    L'efecte Pigmalió ha estat molt estudiat en educació i els esports. Si un professor creu que un alumne traurà bones notes, aquest les acaba obtenint, però no sols perquè tingui més capacitat o s'esforci més, sinó perquè el mestre modifica la seva conducta, avaluant de manera subjectiva, premiant excessivament els encerts, donant-li un tracte preferent... També s'anomena profecia autocomplerta.

    ResponElimina
  5. Ja han passat unes quantes setmanes i les sensacions que he experimentat amb el cicle són realment agradables. Estic molt contenta amb el grup que m'ha tocat i del que estic aprenent, així que a continuar estudiant el que més ens agrada.

    ResponElimina